112

21-årig varetægtsfængslet efter vold på diskotek

En ung mand fra Struer på 21-år er varetægtsfængslet frem til 15. november efter en voldsepisode på diskotek East End i Holstebro. Arkivfoto: Scanapix
En 21-årig mand fra Struer blev lørdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør efter en voldsepisode på diskotek East End i Holstebro natten til fredag.

Holstebro: Tidligt fredag morgen den 18. oktober klokken 4.52 blev politiet tilkaldt til diskotek East End i Østergade i Holstebro.

Der var tale om en voldsepisode. Lørdag formiddag blev en 21-årig mand fra Struer fremstillet i grundlovsforhør i Holstebro.

Han er sigtet efter den grove voldsparagraf (245), og han er nu blevet varetægtsfængslet frem til 15. november, oplyser advokaturchef ved anklagemyndigheden i Midt- og Vestjyllands Politi, Mette Møller. Der indledes nu en nærmere efterforskning af episoden fra tidligt fredag morgen.

Den 21-årige mand fra Struer nægtede sig skyldig, og han kærede efterfølgende fængslingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rejser

5 tip til gode julemarkeder i Norden

Holstebro

Opgang evakueret under brand

Sport

Joe Joe Fahn blev dansk mester

Leder For abonnenter

Politikerne må gerne skuffe nogle ind imellem

Kan et udtjent styrhus på 55 kvadratmeter passe ind som pølsevogn på havnen i Lemvig? Nej, mener politikerne i teknik- og miljøudvalget i Lemvig Kommune. De har vendt tommelfingeren nedad til en ansøgning fra en lokal mand, som ønskede at placere det næsten seks meter høje styrhus på havnen og indrette det som pølsevogn. Den beslutning blev mødt med kritik af mange læsere, da vi skrev om sagen forleden. På Facebook udtrykker flertallet af debattørerne undren og skuffelse over, at kommunen ikke er med på den idé. "Skidt for Lemvig, at man ikke tager imod den slags ideer - det ville være perfekt for Lemvig - men det er nok ikke smart nok", lyder en af omkring et halvt hundrede kommentarer til sagen. Og det er faktisk sagen i en nøddeskal. Det er ikke smart nok. Eller sagt på en anden måde; styrhuset passer på ingen måde ind i det miljø, man ønsker på havnen. Det kan man selvfølgelig ærgre sig over ud fra en romantisk forestilling om, at lidt anarki og spøjse indfald kun er klædeligt. Men i det konkrete tilfælde er det ikke så underligt, at politikerne afviser sagen. Der er de seneste år gjort meget for at gøre havneområdet i Lemvig attraktivt, og et skrummel af et styrhus, er ikke noget, man bare lige placerer. Det er derfor både fornuftigt og logisk, at politikerne vælger at skuffe ansøgeren - og de tilsyneladende mange, der ellers synes godt om idéen. Det er lokalpolitikernes lod at skuffe nogle engang i mellem. Naturligvis ikke for ofte, men deres opgave er at træffe beslutninger for det fælles bedste. Og netop byudvikling er et område, hvor politikerne skal tage det ansvar meget alvorligt. De beslutninger, de træffer nu, får indflydelse mange år frem i tiden. Derfor er det vigtigt ikke at ryste på hånden. Og her taler vi om meget mere end blot en pølsevogn. I kampen om både bosætning og turister er det vigtigt, at der er en rød tråd i beslutningerne. Ikke mindst på det attraktive havneområde. Også selv om beslutningerne måske koster lidt i afdelingen for lokalkolorit.

Danmark For abonnenter

Skandaleramt omskæringslæge er tilbage: Styrelse kæmper for at stoppe ham

Holstebro

Ild i tre containere

Annonce