Mærkedage

40 år hos BEAS

Kjeld Lisby Nørby har ikke arbejdet 40 år sammenhængende på virksomheden, så derfor er han ikke berettiget til Dronningens fortjenstmedalje. Men en medalje fik han alligevel overrakt af virksomhedens nuværende ejer, Karl Kristian Mikkelsen (til højre), men det var i form af en hjemmelavet medalje. Privatfoto

Bøvlingbjerg: Kjeld Lisby Nørby har denne sommer været ansat sammenlagt 40 år hos virksomheden BEAS i Bøvlingbjerg.

Kjeld Lisby Nørby er udlært elektriker hos Hans Maarupgård, der også stiftede BEAS. Han tog en kort afstikker på et års tid til Cheminova, men vendte hurtigt tilbage og fortsatte hos BEAS, hvor man er meget glade for ham. Han kan sit håndværk og er den, der løser mange af virksomhedens specialopgaver.

Kjeld Lisby Nørby er en dygtig medarbejder som besidder en enorm mængde viden, erfaring og know how, hvilket er med til at drive virksomheden. Han er samtidigt utroligt vellidt af såvel kolleger som kunder.

Dagen blev markeret ved en intern reception på BEAS i sidste uge.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
HB

HB hentede tredje udesejr i træk

Leder For abonnenter

Lad nu bare forældrene være forældre på deres måde

Ingen ferieuge uden historier i medierne, som til hverdag næppe havde fået stor opmærksomhed. Nogle kalder det lidt nedladende agurketids-historier, men ofte kaster den slags ret interessante ting af sig. Og ofte giver ferie hos politikere og embedsmænd mulighed for at fortælle noget om helt almindelige mennesker. Det er som udgangspunkt positivt. Denne efterårsferies store historie uden stor relevans er historien om forældre, der ønsker at få deres børns skolefoto manipuleret. Ikke mindst harmen over disse forældre og den massive afstandtagen til redigering af virkeligheden har fyldt meget. Meningsdannere og politikere - og mange andre - har med glæde delt deres egne gulnede skolefotos på sociale medier. Ledsaget af mere eller mindre harmdirrende kommentarer om nutidens forældres forkvaklede syn på udseendet. Det er en automatredaktion, og den er ærligt talt kedelig. Det er også helt ligetil at lange ud efter forældregenerationen og dennes tilgang til børn og opdragelse. For den er unægtelig anderledes end den forriges. For slet ikke at tale om forskellen, hvis vi går to generationer tilbage. Vi kan hurtigt blive enige om, at børn skal have lov at være børn, og at vi skal passe på med, hvor store krav om perfektion, vi flasker dem op med. Men udviklingen giver altså nye muligheder, som de unge ser som noget helt naturligt. Til hverdag er der digitale filtre på billederne, så det hele tager sig lidt bedre ud. Og selv måske skal være en af de rigtig gode dage, hvis vi i virkeligheden skal leve op til udseendet på billedet, foretrækker vi helt naturligt den pæne udgave, når vi viser os frem. Hvorfor skulle det være anderledes for børnene? Hvor langt skal man alternativt gå for at sikre autenticitet i billederne? Skal det tages om, hvis øjnene er halvt lukkede? Skolefotoet er i sig selv ret ligegyldigt for samfundet. Men historien er interessant, fordi den siger noget om os. Og det gør reaktionerne i høj grad også. Børnene skal have lov at være børn, ja. Men skal forældrene ikke også have lov til at være forældre på den måde, de nu finder rigtigt?

Erhverv

Frygt for skadedyr lukker Netto

Annonce