Navne

Kører gerne fra Aarhus og Silkeborg for at arbejde i Holstebro

Alfa Travel, der har kontor i Nygade i Holstebro, har nu 18 ansatte, som sammen servicerer bureauets godt 33.000 årlige gæster. PR-foto
Motorvejen har udvidet ansøgerfeltet til lokale stillinger, siger rejsebureadirektør, der netop har ansat to medarbejdere fra Østjylland.

Holstebro: - Vi er rigtig glade for at det er lykkedes os at rekruttere to meget kompetente og dygtige medarbejdere fra det østjyske - et område, som er uden for det geografiske område, som vi normalt har fået kandidater fra.

Det siger administrerende direktør for Alfa Travel, Allan Nielsen, efter at rejsebureauet har fået nye medarbejdere fra Aarhus og Silkeborg. Det er Sandie Pedersen som rejsekonsulent og Pernille Kofoed Madsen, der skal arbejde med IT og digitalt design

- I takt med at vi vokser bliver vi mere interessante for ansøgere men jeg er også ret sikker på, at motorvejen mellem Herning og Holstebro har betydet at vores geografiske rekrutteringsområde er øget betydeligt, siger direktøren i en pressemeddelelse.

Det er ofte den samlede rejsetid, der vurderes i forhold til hvor langt man ønsker at pendle. Hvis man har 45 minutter eller en time at gøre godt med, så kommer man med motorvejen meget længere end tidligere, anfører Allan Nielsen.

Sandie Pedersen er pr. 1. august tiltrådt som rejsekonsulent og har stor erfaring med grupperejser for skoler og undervisningssteder.

- Vi lægger stor vægt på at der er tid og plads til god og personlig kundeservice. På grund af øget aktivitet har vi været udkig efter en profil, som har kunnet øge vores kapacitet. Vi har fundet den helt rette, og er meget glade for at kunne byde Sandie Pedersen velkommen i vores team, siger direktøren.

Sandie Pedersen har stor erfaring i at arrangere grupperejser i det meste af Europa og har en særlig viden omkring grupperejser til Berlin. Hun har også tidligere arbejdet sammen med skoler og kender målgruppen og deres behov og skræddersyet studie- og skolerejser.

Pernille Kofoed Madsen er også trukket i arbejdstøjet hos AlfA Travel, og med en baggrund inden for IT og digitalt design skal hun være med til at styrke bureauets online tilstedeværelse.

- Vi har lært Pernille at kende gennem en tre måneders praktik, hvor hun har oparbejdet en stor og værdifuld viden om vores kunder og samarbejdspartnere og om AlfA Travel. Hun er super dygtig til at se på forskellige problemstillinger fra kundens side, så vi glæder os meget til samarbejdet med hende, siger Allan Nielsen.

AlfA Travel har hjemme i Nygade i Holstebro, og arrangerer skræddersyede grupperejser – specielt for undervisningssektoren. Bureauet har nu i alt 18 ansatte, som sammen servicerer bureauets godt 33.000 årlige gæster.

Annonce

I takt med at vi vokser bliver vi mere interessante for ansøgere, men jeg er også ret sikker på, at motorvejen mellem Herning og Holstebro har betydet at vores geografiske rekrutteringsområde er øget betydeligt

Allan Nielsen, direktør for Alfa Travel

Sandie Pedersen er ny som rejsekonsulent hos Alfa Travel.
Pernille Kofoed Madsen skal styrke bureauets online-aktiviteter.
Annonce
Forsiden netop nu
HB

HB hentede tredje udesejr i træk

Leder For abonnenter

Lad nu bare forældrene være forældre på deres måde

Ingen ferieuge uden historier i medierne, som til hverdag næppe havde fået stor opmærksomhed. Nogle kalder det lidt nedladende agurketids-historier, men ofte kaster den slags ret interessante ting af sig. Og ofte giver ferie hos politikere og embedsmænd mulighed for at fortælle noget om helt almindelige mennesker. Det er som udgangspunkt positivt. Denne efterårsferies store historie uden stor relevans er historien om forældre, der ønsker at få deres børns skolefoto manipuleret. Ikke mindst harmen over disse forældre og den massive afstandtagen til redigering af virkeligheden har fyldt meget. Meningsdannere og politikere - og mange andre - har med glæde delt deres egne gulnede skolefotos på sociale medier. Ledsaget af mere eller mindre harmdirrende kommentarer om nutidens forældres forkvaklede syn på udseendet. Det er en automatredaktion, og den er ærligt talt kedelig. Det er også helt ligetil at lange ud efter forældregenerationen og dennes tilgang til børn og opdragelse. For den er unægtelig anderledes end den forriges. For slet ikke at tale om forskellen, hvis vi går to generationer tilbage. Vi kan hurtigt blive enige om, at børn skal have lov at være børn, og at vi skal passe på med, hvor store krav om perfektion, vi flasker dem op med. Men udviklingen giver altså nye muligheder, som de unge ser som noget helt naturligt. Til hverdag er der digitale filtre på billederne, så det hele tager sig lidt bedre ud. Og selv måske skal være en af de rigtig gode dage, hvis vi i virkeligheden skal leve op til udseendet på billedet, foretrækker vi helt naturligt den pæne udgave, når vi viser os frem. Hvorfor skulle det være anderledes for børnene? Hvor langt skal man alternativt gå for at sikre autenticitet i billederne? Skal det tages om, hvis øjnene er halvt lukkede? Skolefotoet er i sig selv ret ligegyldigt for samfundet. Men historien er interessant, fordi den siger noget om os. Og det gør reaktionerne i høj grad også. Børnene skal have lov at være børn, ja. Men skal forældrene ikke også have lov til at være forældre på den måde, de nu finder rigtigt?

Erhverv

Frygt for skadedyr lukker Netto

Annonce