Struer

Ostemesteren lukker cafeen - skal bruges på en anden måde

Indehaveren af Ostemesteren, Charlotte Hviid Christensen: Vi tilpasser driften, så vi også har en sund forretning i fremtiden. Arkivfoto
Ostemesteren i Struer lukker cafeen for at gøre driften af butikken så effektiv som muligt. Cafeen vil dog stadig kunne bruges af f.eks. klubber ved forudbestilling. Der bliver til gengæld skruet op for andre aktiviteter hos Ostemesteren.

Struer: Fra den 1. oktober kan man ikke længere gå ind fra gaden og nyde en kop kaffe i Ostemesterens café.

Ostemesteren - der ligger i gågaden Vestergade i Struer - har besluttet at lukke Café O.

- Det gør vi for at få så effektiv en drift som muligt af butikken. Når vi har åbent i cafeen, skal vi være to på arbejde, så den ene kan passe butikken og den anden cafeen. Men det er der ikke cafékunder nok til, siger indehaver Charlotte Hviid Christensen.

Siden juli har Ostemesteren i Struer haft lukket om mandagen, og det er ligeledes et led i at effektivisere driften.

- Vi tilpasser vores butik til behovet hos kunderne, og det gør, at vi fortsat kan have en sund forretning. Det går nemlig godt med at sælge oste, men tingene ændrer sig lidt med tiden, og det indretter vi os efter, siger Charlotte Hviid Christensen.

Ostemesteren har afdelinger i både Struer og Herning. Der er ingen café tilknyttet butikken i Herning.

- Vi vil fortsat have vores café i Struer-afdelingen. Den bliver ikke lagt til butiksarealet. Cafeen vil fortsat kunne bruges af f.eks. klubber, der booker lokalet - enten med eller uden mad leveret af os. Vi vil fortsat kunne levere tapas med oste, sandwich m.v. Det skal være en gruppe på mindst otte personer, der booker cafeen og bestiller mad, siger Charlotte Hviid Christensen.

Mens der således skrues ned for cafélivet hos Ostemesteren, skrues der op for andre aktiviteter.

- Der er en stigende interesse for, at vi kommer ud og præsenterer diverse oste og fortæller om dem. Ligeledes kommer vi også til at køre mere med vores ostebil. Den holder i øjeblikket hver onsdag i Hvidbjerg. Her har vi Hurup i kikkerten som et stoppested for ostebilen, og vi kommer muligvis også til at deltage med den på markedsdage og til events i Holstebro, siger Charlotte Hviid Christensen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
HB

HB hentede tredje udesejr i træk

Leder For abonnenter

Lad nu bare forældrene være forældre på deres måde

Ingen ferieuge uden historier i medierne, som til hverdag næppe havde fået stor opmærksomhed. Nogle kalder det lidt nedladende agurketids-historier, men ofte kaster den slags ret interessante ting af sig. Og ofte giver ferie hos politikere og embedsmænd mulighed for at fortælle noget om helt almindelige mennesker. Det er som udgangspunkt positivt. Denne efterårsferies store historie uden stor relevans er historien om forældre, der ønsker at få deres børns skolefoto manipuleret. Ikke mindst harmen over disse forældre og den massive afstandtagen til redigering af virkeligheden har fyldt meget. Meningsdannere og politikere - og mange andre - har med glæde delt deres egne gulnede skolefotos på sociale medier. Ledsaget af mere eller mindre harmdirrende kommentarer om nutidens forældres forkvaklede syn på udseendet. Det er en automatredaktion, og den er ærligt talt kedelig. Det er også helt ligetil at lange ud efter forældregenerationen og dennes tilgang til børn og opdragelse. For den er unægtelig anderledes end den forriges. For slet ikke at tale om forskellen, hvis vi går to generationer tilbage. Vi kan hurtigt blive enige om, at børn skal have lov at være børn, og at vi skal passe på med, hvor store krav om perfektion, vi flasker dem op med. Men udviklingen giver altså nye muligheder, som de unge ser som noget helt naturligt. Til hverdag er der digitale filtre på billederne, så det hele tager sig lidt bedre ud. Og selv måske skal være en af de rigtig gode dage, hvis vi i virkeligheden skal leve op til udseendet på billedet, foretrækker vi helt naturligt den pæne udgave, når vi viser os frem. Hvorfor skulle det være anderledes for børnene? Hvor langt skal man alternativt gå for at sikre autenticitet i billederne? Skal det tages om, hvis øjnene er halvt lukkede? Skolefotoet er i sig selv ret ligegyldigt for samfundet. Men historien er interessant, fordi den siger noget om os. Og det gør reaktionerne i høj grad også. Børnene skal have lov at være børn, ja. Men skal forældrene ikke også have lov til at være forældre på den måde, de nu finder rigtigt?

Erhverv

Frygt for skadedyr lukker Netto

Annonce