Navne

Virksomheden Minkpapir i Borbjerg ansætter servicetekniker op til højsæsonen for pelsning

Anders G. Ringgard er både uddannet bilmekaniker og maskinmester. Han er nu klar til at hjælpe minkavlere med deres pelsningsudstyr. PR-foto
Minkpapir, som producerer udstyr til minkbranchen, styrker serviceorganisationen med ansættelsen af en ny servicetekniker.

Borbjerg: Anders G. Ringgaard, 28 år, er tiltrådt som servicetekniker hos Minkpapir A/S i Borbjerg ved Holstebro. Hans opgave bliver at servicere pelsningsudstyr hos danske minkavlere og pelserier.

Anders G. Ringgaard kommer fra et job hos YWAM, hvor han var udsendt som maskinmester på et hospitalsskib, der hjælper befolkningen i isolerede områder i New Guinea. YWAM, der står for Youth With A Mission, er en frivillig organisation, som arbejder med unge mennesker over hele verden.

Anders, der bor i Holstebro, er uddannet maskinmester i 2017 på Aarhus Maskinmesterskole. Forinden blev han udlært som mekaniker Thybo Biler i Holstebro.

Som servicetekniker er Anders ansat til at udføre servicetekniske opgaver på pelsningsudstyr fra Minkpapir, herunder service, forebyggende vedligehold og opdateringer af udstyret.

Annonce

Klar til højsæsonen

- Vi er glade for at byde Anders velkommen netop nu, hvor højsæsonen for pelsning af mink står for døren. Han har en god baggrund, fordi han kan sit mekaniske håndværk og har en god forståelse for den kompleksitet, som moderne industriautomatik og pelsningsudstyr har, lyder det i en pressemeddelelse fra Rasmus Holm Madsen, servicechef hos Minkpapir A/S.

Minkpapir er en førende leverandør af pelsningsudstyr med tilbehør til minkavlere og pelserier over hele verden. Udstyret produceres på fabrikken i Borbjerg. Virksomheden blev startet i 1987 og ejes af Kilsmark A/S, som har C.W. Obel, WWC og adm. direktør Rudi Pedersen i ejerkredsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rejser

5 tip til gode julemarkeder i Norden

Holstebro

Opgang evakueret under brand

Sport

Joe Joe Fahn blev dansk mester

Leder For abonnenter

Politikerne må gerne skuffe nogle ind imellem

Kan et udtjent styrhus på 55 kvadratmeter passe ind som pølsevogn på havnen i Lemvig? Nej, mener politikerne i teknik- og miljøudvalget i Lemvig Kommune. De har vendt tommelfingeren nedad til en ansøgning fra en lokal mand, som ønskede at placere det næsten seks meter høje styrhus på havnen og indrette det som pølsevogn. Den beslutning blev mødt med kritik af mange læsere, da vi skrev om sagen forleden. På Facebook udtrykker flertallet af debattørerne undren og skuffelse over, at kommunen ikke er med på den idé. "Skidt for Lemvig, at man ikke tager imod den slags ideer - det ville være perfekt for Lemvig - men det er nok ikke smart nok", lyder en af omkring et halvt hundrede kommentarer til sagen. Og det er faktisk sagen i en nøddeskal. Det er ikke smart nok. Eller sagt på en anden måde; styrhuset passer på ingen måde ind i det miljø, man ønsker på havnen. Det kan man selvfølgelig ærgre sig over ud fra en romantisk forestilling om, at lidt anarki og spøjse indfald kun er klædeligt. Men i det konkrete tilfælde er det ikke så underligt, at politikerne afviser sagen. Der er de seneste år gjort meget for at gøre havneområdet i Lemvig attraktivt, og et skrummel af et styrhus, er ikke noget, man bare lige placerer. Det er derfor både fornuftigt og logisk, at politikerne vælger at skuffe ansøgeren - og de tilsyneladende mange, der ellers synes godt om idéen. Det er lokalpolitikernes lod at skuffe nogle engang i mellem. Naturligvis ikke for ofte, men deres opgave er at træffe beslutninger for det fælles bedste. Og netop byudvikling er et område, hvor politikerne skal tage det ansvar meget alvorligt. De beslutninger, de træffer nu, får indflydelse mange år frem i tiden. Derfor er det vigtigt ikke at ryste på hånden. Og her taler vi om meget mere end blot en pølsevogn. I kampen om både bosætning og turister er det vigtigt, at der er en rød tråd i beslutningerne. Ikke mindst på det attraktive havneområde. Også selv om beslutningerne måske koster lidt i afdelingen for lokalkolorit.

Danmark For abonnenter

Skandaleramt omskæringslæge er tilbage: Styrelse kæmper for at stoppe ham

Holstebro

Ild i tre containere

Annonce